Kempingezz lógva ezzel a fára függeszthető sátorral

Ha próbáltál már sátrat verni sziklás, lejtős, vagy nedves talajon, akkor ezt a sátrat imádni fogod

A sátorverés legmacerásabb része a megfelelően méretű sík, kavicsmentes, száraz táborhely felkutatása. Akik görögtek már egymásra éjszaka, nyomta a veséjüket egy triász-kori mészkőtömb, vagy csak rettegnek a sátorba mászó rovaroktól, azoknak már csak párat kell aludni, hogy megérkezzen a megoldás: a Treepod Camper.

A fára, lámpaoszlopra, hídaljára akasztható sátor két személynek nyújt elegendő helyet, nagyjából 225 kilogrammot bír el, teljesen vízálló és szúnyoghálós ablakai is vannak. Egyedül cipelni nehéz, a plusz alumínium merevítések miatt 12 kilogrammot nyom a 137 x 213 centiméter alapterületű sátor. Méretéhez képest nem olcsó, 570 dollárba - 165 ezer forintba kerül és várhatóan áprilistól lehet megvásárolni.

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon