Messinél lazábban senki nem csavarja be kapu mögül a labdát a kapuba

A Barcelona hétvégi pimasz büntetőjét még mindig nem heverte ki a világ, de főleg a Celta Vigo, erre jön Lionel Messi és megint tesz egy kicsit azért, hogy fenntartsa a világ figyelmét.

Nem, nem egy újabb tizenegyes-kombinációt gyakoroltak Messiék, csak Eros Ramazzottival játszogattak egy kicsit az edzése, aminek a végén az ötszörös aranylabdás minden gond nélkül a kapu mögül csavarta be a labdát a kapuba:

Ilyesmivel már Neymar is próbálkozott, de ő azért máshogy oldotta meg a feladatot.

Szerdán játszik a Barcelona a Gijónban, sima meccs lesz, nem? Fogadnál is rá?

Player Autószalon

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.