124 kereket loptak el egyetlen éjszaka alatt egy márkakereskedés autóiról
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha nem tolvajok lennének, akkor a hónap dolgozói címért is indulhatna az a páros, akik egy éjszaka alatt 31 autóról lopták le a kerekeket egy louisianai Chevrolet-kereskedés udvaráról. A jelek szerint nem amatőrök voltak.

Az autótolvajoknak nem mindig jön ki a lépés, nemrég meséltünk azokról a balfékekről, akik megpróbáltak egy Golf GTI-vel leállni egy autószállító vonatról, és miután jól összetörték a kocsit, inkább otthagyták a peronon.

Most egy ennél sokkal profibb csapatról lesz szó, akik reggelre összesen 124 kereket loptak el egy louisianai Chevrolet-márkakereskedés udvaráról, a rendőrség szerint 120 ezer dollár, azaz 35 millió forint az okozott kár.

és azt is elkerülték, hogy megszólaljon a riasztó, vagy a kamera képén felismerhetők legyenek. A térfigyelő szerint egy költöztető teherautó állt a kereskedés elé, és negyven perccel később már vélhetően a kerekekkel együtt távozott.

A telephelyen nem sok mindent hagytak, leszámítva a kerékcsavarokat és egy emelőt. Úgy tűnik, hogy nem típus szerint válogattak, hiszen Blazer, Malibu, Silverado és Tahoe is van a lerabolt autók közt, elsősorban a nagyobb méretű, 20 colos kerekeket keresték, amit drágábban lehet eladni.

(Képek: Slidell Police Department)

Ők sem tegnap kezdték a kipufogó-szerelést:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.