2019-ben már gyártani fogják a menő elektromos Hondát
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az előző évi genfi autószalonon óriási sikert aratott a Honda retró stílusú elektromos kisautója, és a japán márkánál szerencsére nem gondolkodtak sokat, azonnal elkezdték a sorozatgyártású változat kifejlesztését.

A legelső Civicet idéző, bájosan menő formájával az Urban EV Concept volt a tavalyi genfi autószalon sztárja, és egy évvel később már a gyártáshoz közelebb álló változatot hozza el ugyanide a Honda.

Azt már az előző évi szalon után eldöntötték, hogy idén kapható is lesz az autó, de egy kicsit még várnunk kell arra, hogy megtudjuk, hogyan is néz majd ki.

Szívünk szerint egy az egyben gyártásba adtuk volna ezt a dögös koncepciót,

ami sajnos lehetetlen lett volna. Az időközben megjelent kémfotók szerint a prototípus megtartja az arányait és a kerek fényszórókat, de a karosszériája praktikusabb ötajtós lesz, és a hatalmas sokküllős kerekek is hagyományosabb daraboknak adják át a helyüket.

Mint ahogyan meg kell válni a tanulmányautós részletektől is,

így a rejtett kilincseket, a hátrafelé nyíló ajtót, a kamerával helyettesített visszapillantó tükröket, a hátsó lámpák közti üzenőfalat és az utastér szélesvásznú óriásképernyőjét is hiába keresnénk. Reméljük, hogy nem kell csalódnunk, március elején Genfben kiderül, milyen lesz a 2019-ben gyártásba kerülő elektromos Honda.

Addig is ezt az egy grafikát közölték az idei prototípusról:

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.