Ha a kollekciód már teljes, de nincs hol tárolnod, akkor ez a pennsylvaniai otthon ideális lehet, itt ugyanis szó szerint a kedvenc autóid között élhetsz.

A legizgalmasabb lakások közé tartozik az, ahol úgy alakítják ki a garázst, hogy egységet képezzen a lakótérrel, így mindig vethetsz egy pillantást álmaid autójára. Nem olyan régen írtunk a Roadsteren egy ilyen loft stílusú lakásról, amiben a Bugatti vezető dizájnere lakik.

Pennsylvaniában most egy olyan ház került eladósorba, ami minden autóbolond álma lehet. A négy hálószobás, három fürdőszobás ingatlan első pillantásra átlagosnak látszik, bár a négy garázskapu árulkodó, de aztán feltűnik, hogy az üvegfal mögött úgy állnak az autók, mint egy bemutatóteremben.

A képeken látható házban 25 autó számára akad hely a közel 500 négyzetméteres garázsban, a kedvenceket felviheted magaddal a lakásba,

és még az üvegfalú edzőteremben is gyönyörködhetsz bennük. 12 hektáros birtok tartozik a házhoz, a környéken lehet túrázni is. Persze egy ilyen ingatlan nem olcsó, 1,75 millió dollárt kérnek érte, ami 515 millió forintnak felel meg.

(via)

Például ez a gyűjtemény milyen jól mutatna benne:

És ezt olvastad már?
55 éve nyomul Alpine-okkal a francia autópálya-rendőrség