Idén ünnepli 30. születésnapját a Porsche Inter Auto Hungaria Kft., a salzburgi székhelyű Porsche Holding kiskereskedelmi hálózatának magyarországi képviselete.

A kereskedés magyarországi története a Fáy utcából indult, ahol 1993-ban elsőként a Porsche Pest nyitotta meg kapuit. A cég ma már összesen hét saját tulajdonú kereskedést üzemeltet, melyek közül négy Budapesten, illetve Szegeden, Győrben és Tatabányán várják az ügyfeleket. 2009 áprilisától a Porsche Inter Auto Hungaria látja el a Porsche márka importőri feladatait is, azóta a Porsche Centrum Budapest egyedülálló értékesítési és szervizközpontként működik.

A cég fejlődése azonban itt még nem állt meg. Az utóbbi évek fejleménye, hogy mára már a Porsche Inter Auto Hungaria palettáját gazdagítja a Bentley márka, valamint az idén megnyílt Lamborghini-márkakereskedés is.

A Porsche Inter Auto Hungaria a Porsche, Bentley, Lamborghini, Volkswagen, Audi, Škoda, Cupra, Seat modellek, Volkswagen haszongépjárművek értékesítése, valamint a Das WeltAuto használtautó-kereskedések mellett márkaszervizeket is üzemeltet. Elismert szakemberek sokéves tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiával felszerelt műhelyekben végzik gondos munkájukat.

A harmincéves évfordulóról Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria ügyvezető igazgatója is nyilatkozott. Büszkén mondta el, hogy mérföldkőként tekint a Porsche Inter Auto Hungaria alapításának harmincadik évfordulójára, arra, hogy a gyári kereskedői hálózat részeként, a Volkswagen csoportos márkák értékesítésével és szervizelésével immár három évtizede foglalkoznak. Beszélt arról, hogy nemrég ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a Lamborghini Budapest szalon, ezzel a Porsche és Bentley felsőkategóriás márkák mellett a Lamborghini importőre és márkakereskedője is lettek.

Külön kiemelte, a Porsche Inter Auto Hungaria sikere abban rejlik, hogy nem csupán cégként, hanem családként tekintenek egymásra. A cég közel ötszázötven munkatársa szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgozik minden nap ügyfeleik elégedettségéért. Hozzátette, ezért lehetséges, hogy az elmúlt három évtizedben a rengeteg kihívás ellenére mindig alkalmazkodni tudtak a változásokhoz, újra és újra meg tudtak újulni.

Születésnapját a Porsche Inter Auto Hungaria hűséges meglévő és leendő ügyfeleivel együtt ünnepli meg. Márkakereskedéseiben év végéig beváltható Glamour kuponokkal kedvezményesen vásárolhatnak kiegészítőket vagy szervizelhetik autójukat. A Porsche Inter Auto Hungaria minden új Audi, Volkswagen és Škoda vásárlásakor év végéig integrált szervizcsomagot ad ajándékba.

Mindezen felül 2023. december 31-ig tartó nyereményjátékuk során megnyerhető egy Volkswagen Golf GTI Clubsport, mely az egyik legnépszerűbb, legdinamikusabb és legsportosabb modell a Volkswagen kínálatában.

Ha szeretnél részt venni ezekben az akciókban, és akár szívesen nyernél egy autót, vagy csak megtekintenéd a Porsche Inter Auto Hungaria kínálatát, látogass el valamelyik márkakereskedésükbe, vagy nézd meg weboldalukat!

A cikk létrejöttét támogatta a Porsche Inter Auto Hungaria.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Egy ajtó máris bezárult Carlos Sainz előtt?

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés