Az olaszok azt állítják, hogy utolérték a domináns csapatot.

Habár nemrégiben még arról olvashattunk, hogy Sebastian Vettel csitította a főnökét, hogy ne tegyen olyan elhamarkodott kijelentéseket, hogy idén világbajnokok lehetnek, hanem inkább maradjon a realitások talaján, a Ferrari menedzsere folytatta a nagy szavakkal dobálózást. Az olasz csapat öreg rókája, Massimo Rivola szerint ugyanis a Ferrari már most egy olyan szintre fejlődött, hogy simán megelőzné a Mercit, és 2016 lehet végre az olaszok éve.

„Képesek voltunk már az előző idényben is arra, hogy jó eredményeket érjünk el” – nyilatkozta a menedzser egy olasz autós sajtórendezvényen Szicíliában. „Az új projekt, amin pedig dolgoztunk nagyon jónak tűnik, és bizakodóak vagyunk. Mindenki azt várja el idén a Ferraritól, hogy véget vessen a Mercedes dominanciának, és úgy érezzük, hogy ez most meg is lesz.”

„Ha a motorokról kérdezel, akkor azt tudom mondani, hogy meg vagyok győződve a csapat kiváló munkájáról, és az erőforrásaink elérték a Mercedes szintjét. A megfelelő karosszériával és alkatrészekkel pedig végre meg tudjuk találni azt a formánkat, amihez már rég vissza kellett volna térnünk.”

És ezt olvastad már?
Ice Green színben pompásan mutat ez a Porsche 911-es
További cikkeink a témában