A képeken már a vadonatúj 3-as BMW látható

Még az idén bemutatja a BMW a 3-as sorozat új generációját, a G20 kódú modellt pedig néhányan már vezethették is. Ebből az alkalomból készültek róla képek, persze még alaposan becsomagolt állapotban.

Az álcázott prototípusról készült képeken annyi azért látszik, hogy megtartja tökéletes limuzin-arányait a 3-as sorozat, ami a külsejével egyáltalán nem meglepő módon az új 5-ösre hasonlít majd. A narancssárga példány kétoldali kipufogós, vélhetően az M3 utáni legsportosabb modell, ami az M Performance sorozatba tartozó M340i lesz. A háromliteres, soros hathengeres turbós benzinmotorja ennek már 390 lóerőre lesz képes.

Az alapmodellek a jelenlegi szériából ismert motorokat kapják, így a 318d, 320d, 320i és 330i kétliteres, négyhengeres, a 330d pedig háromliteres, hathengeres erőforrást. A kezdetektől fogva elérhető lesz a konnektorról tölthető hibrid 330e is, de az új 3-as sorozat újdonsága, hogy a többi változata is 48 voltos mild hibrid rendszert kap. Hamarosan a lepel is lekerül róla, az őszi premiert követően novemberben már indulhat a gyártása.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon