Jelenleg a Stinger a Kia legvonzóbb modellje, a hátsókerék-hajtású alapokra épülő sportlimuzin csúcsváltozata a biturbó V6-osával már úgy is elég dögös, ahogyan kikerül a gyárból. Hát még akkor, ha át is építik.

Nagyot dobott a Stingerrel a Kia, hiszen a sportlimuzint vezetni is páratlan élmény, főleg akkor, ha a 3,3 literes, 365 lóerős biturbó V6-ossal hajtott GT változatról van szó. A megjelenése pedig már úgy is felkelti a figyelmet, ha teljesen gyári.

Most pedig megmutatták azt, hogy mit lehet még kihozni belőle, a Las Vegas-i SEMA tuningshow-ra készült el ez a DUB átépítés.

Nem lehet nem észrevenni a hatalmas, 22 colos Dropstars könnyűfém kerekeket, ami miatt a sárvédőket is ki kellett szélesíteni.

A Stingert annyira leültették, hogy szinte lehetetlennek tűnik vele a közlekedés, de ez csak a látszat, a Kia alá állítható magasságú felfüggesztés került.

Menő a polírozott rozsdamentes acél mintájú külső, és bár a belső térben talán egy kicsit túltolták a piros színt, biztosan ez a legfeltűnőbb Kia, amit mostanában láttunk.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Maranellóból csak ez az egy Ferrari Enzo került ki fehérben