Hogyan kell úgy csajozni, hogy közben ki sem szállsz a kocsiból? Hát egy olyan autóval, amelyre garantáltan egy nő sem tud nemet mondani. Íme tíz példa, egyenesen Hollywoodból.

Chevrolet Camaro Z/28 – Transformers

Michael Bay filmjeiben olajfúró szakmunkások mentik meg a Földet, egy íróasztal mögött dolgozó vegyifegyver-szakértő lazán legyakja az amerikai hadsereg különlegesen kiképzett katonáit, és egy szakács veri vissza a Pearl Harbor elleni támadást, de ahhoz már neki sem volt bőr a képén, hogy a Transformers-ben beadja a nézőknek, hogy a szexi Megan Fox csak úgy önszántából rágerjed a girnyó Shia LaBeouf-re. A rendező is érezte, hogy ide nagyon komoly érvek kellenek, és szerencséjére talált is egyet egy 1967-es Chevrolet Camaro Z/28 formájában, amelynek sárga-fekete Bumblebee festésétől bármelyik nő sikítva dobja le a bugyit. Hát még azután, hogy a kocsi a film közepén átalakul egy vadiúj 2007-es Camaróvá. A recept tehát nagyon egyszerű: ha Megan Foxot akarsz az ágyadba, vegyél egy Camarót a garázsodba. Szerintünk ne várj holnapig!

Pussy Wagon – Kill Bill

Nem tudjuk, pontosan hány csaj fordult meg a híres Pussy Wagonban, mielőtt tulajdonosának feje a Kill Bill elején szerencsétlen körülmények között beépült egy ajtófélfába, de abból kiindulva, hogy Buck legnagyobb sikereit kómában fekvő nőknél érte el, nem sok jóra következtetünk. Az biztos, hogy a hiba nem az egyedi Chevrolet Silveradóban volt, hiszen melyik nő ne értékelné azt a túláradó őszinteséget, amely egy "Suna Furgon" nevű autóból árad. Talán az "I'm Buck and I'm here to fuck" (vagyis Buck vagyok és dugni jöttem) szöveg annyira mégsem jön be a csajoknak.

Batmobile – Mindörökké Batman

Két dolog biztos: Batmannek Batmobile-ja van, és az 1995-ös Mindörökké Batmanben megvolt neki Nicole Kidman. Hogy a kettő között van-e valamilyen ok-okozati összefüggés, ahogy a kicsit önbizalomhiányos szuperhős sejti ("A kocsimtól van oda, igaz? A pipik buknak a kocsimra."), vagy a sármos Val Kilmer karjába akkor is örömmel omlanának a nők, ha egy szakadt, feketére festett Trabanttal járna, azt nem tudjuk, mindenesetre a Batmobile akkor is jó választás, ha inkább Woody Allenre hasonlítasz – elvégre az arcodat úgyis maszk fedi.

Chevrolet Nova SS 396 – Halálbiztos

A nők buknak a rosszfiúkra, így egy halálfejes Chevy Novával még akkor is nagyon jó esélyeid lesznek, ha már messziről látszik rajtad, hogy pszichopata gyilkos vagy lecsúszott B kategóriás akciósztár vagy (a "Helló, együtt játszottam Stallonéval a Tango és Cash-ben, meghívhatlak egy macifröccsre?" szöveg ma már fájdalmasan kevés nőnek jön be). Bár a Nova alapvetően egy közepesen unalmas népautó volt, a 396 köbinches (vagyis 6,5 literes) V8-assal szerelt, 380 lóerős SS (Super Sport) annyira badass, hogy tulajdonképpen helyetted csajozik, neked pedig csak arra kell odafigyeled, hogy a kiszemelted alapvető életfunkciói még a randi végén is működjenek.

Lincoln Town Car limuzin – Alfie

Ha limuzinod van, akkor gazdag vagy, ha pedig gazdag vagy, akkor (majdnem) bármelyik nőt megkaphatod. Ha viszont csak vezeted a limuzint, akkor nem árt, ha úgy nézel ki, mint Jude Law, aki az 1998-as Alfie-ban a lehető legjobban kihasználta a megnyújtott Lincoln Town Car nyújtotta előnyöket.

’32 Ford Deuce Coupe – American Graffiti

Ha a fiatalabb korosztály a célcsoport, mert mondjuk szeretnél már végre egy jót beszélgetni valakivel Justin Bieber sérójáról, akkor a '32-es Ford Deuce Coupe a te kocsid, szigorúan motorháztető nélkül és pisisárgára festve (nem mi mondtuk, hanem Harrison Ford). Bár az 1966-os 327-es Chevy small blockkal szerelt kocsit Han Solo csúnyán lenyomta a pirosnál, és leginkább csak 13 éves kiscsajok felszedésére alkalmas, a 380 lóerős egyedi Ford lényegében egymagában volt felelős azért, hogy az American Graffiti 1973-as bemutatása után a hot rodok újra divatba jöttek, így feltételezzük, hogy inkább Milner bénaságán múlt, hogy még egy ilyen király verdával sem tudott tisztességesen becsajozni.

Pontiac Trans Am – Smokey és a bandita

Válogatásunkból is kiemelkedik az 1977-es, limitált kiadású Pontiac Trans Am, amellyel nem csak az egyedülálló nőkre lehetsz nagy hatással, de egy menyasszonyt is lazán behálózhatsz vele. A jellegzetes T-tető és az arany-fekete (Starligh black) festés természetesen a legendás Burt Reynolds-bajusszal működik igazán, ha viszont mindez megvan, akkor már nincs más dolgod, mint kényelmesen krúzolni valamelyik templom környékén, és várni a menyecskéket, akik másra sem vágynak, mint egy kemény csapatásra a 204 lóerős Firebirddel.

Snapper HI-VAC fűnyíró – Bérbarátnő álomáron

A Snapper fűnyírónak lehetetlen ellenállni. Nem tudtad? Pedig Patrick Dempsey bizony ezzel szedi fel Amanda Petersont az 1987-es Bérbarátnő álomáron című (magyar filmcím-fordítók, szevasztok!) halhatatlan filmművészeti alkotásban. Ezen nincs mit csodálkozni, a 12,5 lóerős Briggs & Stratton ohv motorral felszerelt, acélkarosszériás járműre egyetlen nő sem tudna nemet mondani, pláne, ha egy akkora kerted is van hozzá, amihez már fűnyírótraktorra van szükséged.

Lamborghini Murciélago Roadster – Batman: Kezdődik!

Kevesen vannak olyan könnyű helyzetben, mint Bruce Wayne, ha csajozásra kerül a sor, hiszen egyrészt ugye kőgazdag, másrészt szuperhős, harmadrészt megszólalásig hasonlít Christian Bale-re. Gotham City őrangyala ezt a lehető legmesszemenőbbekig ki is használja, és amikor éppen nem álarcban ugrándozik, akkor a kötelező playboy-imidzs fenntartása érdekében rögtön két cicababát passzíroz be a kétüléses Lamborghini Murciélagóba, mert ugyebár "nem az számít, mi van belül, hanem hogy mit teszel." Az 580 lóerős sportkocsit ugyan csak 2010-ig gyártották, de biztosak vagyunk benne, hogy a két lány egy Gallardóban vagy egy Aventadorban is megbarátkozott volna a gondolattal, hogy kicsit szűkösen kell ülniük.

Shaguar – Austin Powers

Hogy Sir Austin Powers pontosan mivel vívta ki a női nem nagyfokú megbecsülését, arra legfeljebb csak tippelni tudunk (tipp: nem a testi adottságaival), de a sikerében biztosan komoly szerepet játszott a Union Jackbe burkolózó 1961-es Jaguar E-Type, vagyis a Shaguar is (bekabrió? kiverda?), amelyet később egy 2001-es Jaguar XK8 roadsterre cserélt (saját magát pedig Tom Cruise-ra... hát persze, így könnyű). A tanulság: lehetsz csúnya, kapafogú, szőrös törpe, ha szuperkém vagy szupersportkocsiban és szuper szöveggel, és persze van elég "monyód", akkor bármelyik nő örömmel borul majd a karjaidba.

A jó kocsikból és a jó filmekből sosem elég: nézd meg minden idők tíz legkirályabb filmes verdáját!

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában