A LEGO megcsinálta a Szellemirtók mentőautóját, az ECTO 1-et. Megint.
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A készlet november 15-től lesz kapható.

A hír hallatán nem is értettük, hogy kerülhette el eddig a dán játékgyártó figyelmét a téma. És persze az is gyanús volt, hogy a közlemény szerint az "új ECTO-1 az eddigi legrészletesebb, LEGO kockákból megépíthető változat". Szóval utánanéztünk, és kiderült, hogy az 1959-es Cadillac Miller-Meteor mentőautó bizony szerepelt már a LEGO kínálatában:

Na de ehhez a régi 508 darabos szetthez képest mennyivel durvább már az új, 2352 darabos cucc:

Az új ECTO-1 tologatásakor a kerekek mozgatásával beindul a tetőn elhelyezett szellemszimatoló gépezet. A forgatható kormánykerékkel könnyen irányíthatjuk a járművet, a kihúzható hátsó szellemlövész-ülés mellett pedig paranormális lényeket felismerő műszert is találunk a tetőcsomagtartóra rögzítve, hogy menet közben is lehetőségünk legyen a szellemvadászatra.

„Imádom a LEGO járműveket és a megtervezésükkel járó kihívásokat. Az a megtiszteltetés ért, hogy a LEGO James Bond Aston Martin DB5 modell után az ECTO-1-et is én alkothattam meg. Ez az eddigi legrészletesebb és legnagyobb verziója ennek az ikonikus járműnek, amely telis-tele van izgalmas kiegészítőkkel, nem beszélve a rejtett meglepetésekről. Alig várom, hogy az építők felfedezzék őket!” – mondja művéről Michael Psiaki, a Szellemirtók ECTO-1 tervezője.

A LEGO Szellemirtók ECTO-1 22,5 cm magas, 47 cm hosszú és 16,5 cm széles. A készlet a Sony Szellemirtók – Az örökség (Afterlife) című új filmje inspirálta. Arról is írunk majd a bemutató után jövő nyáron!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.