Nem is gondolnád, mennyi minden van egy tűzoltóautóban, de azt végképp nem, hogy mennyi időbe telik mindent kipakolni. A pécsi tűzoltók elég látványos képen mutatták meg.

Szórakoztató és ismeretterjesztésnek sem utolsó a legújabb kihívás, amiben rendőrök, mentők, tűzoltók, katonák és más közfeladatot ellátók mutatják meg egy felülnézeti képen, mi minden fér egy járműbe.

A magyar rendőrség képét már mutattuk, most pedig a pécsi hivatásos tűzoltó-parancsnokság „B szolgálati csoportja” teljesítette a Tetris kihívást.

A kép mellé néhány adatot is megosztottak, így a Rába R13 tűzoltóautó – hivatalos nevén fecskendő – mintegy

400 darabos felszerelését pakolták ki, ami másfél órába telt.

Mint mondják, a képen jól látszik, hogy egy beavatkozás során mennyiféle eszköz áll a tűzoltók rendelkezésére, amiből a legmegfelelőbbet ki kell tudniuk választani.

Mivel minden eszköznek fix helye van a szerkocsiban, ezért mindent ugyanoda kell visszapakolni, hogy a szolgálatváltás után a kollégák is megtalálják, amire szükségük van. A #tetrischallenge kihívásos alapon működik, és

a pécsi tűzoltók ezennel kihívják a magyar honvédséget, egy Gripen vadászgépet, annak felszerelését és pilótáját szeretnék látni.

Ezt mi is megnéznénk!

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Európában már 800 Supercharger töltőállomása van a Teslának
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő