Nem terveznek sem leigazolni, sem elengedni pilótát.

A Red Bull főnöke, Christian Horner elárulta, hogy ha minden jól halad, akkor nem lesz változás a pilótafelállásban 2017-ben sem, sőt ő kifejezetten boldog lenne, ha hosszú távon tervezhetnének egymással a felek.

Max Verstappen nemrég csatlakozott a csapathoz, ugyanis a Red Bull nem volt megelégedve Daniil Kvyat teljesítményével, akit a Toro Rossóhoz visszaküldött. A holland srác több éves szerződést kapott, azonban Daniel Ricciardo szerződése év végén lejárhat, és átigazolhat a Ferrarihoz.

„Ez nem igaz – ellenkezett Horner. – Nem jár le idén a szerződése. A Red Bull felállása 2017-ig és utána is biztosan nem fog változni.”

Horner azt is elárulta, hogy azért is cserélték ki Verstappent Kvyatra, mert az orosz pilóta nem bírta a hatalmas nyomást, ami egy Red Bull pilótát ér.

„Nagyon sok információt kapunk a pilótákról a szimulátor és az autó alapján, és teljesen tiszta lett a számunkra, hogy Daniil szenved a csapattársához képest bizonyos dolgokban. Nem tehettünk mást, mint hogy visszarakjuk őt egy sokkal nyugodtabb környezetbe, ahol már otthonosan érezte magát.”

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon