Két órával egy Porsche 911 ellopása után a birminghami rendőrök máris elfogták a tettest, pedig nem volt egyszerű megállítani az ámokfutót.

Nem olyan régen mutattunk egy akciót, amiben a lett rendőrök üldöztek egy gyanús BMW-t, majd a száguldásnak egy elég durva, de hatásos módszerrel vetettek véget.

Most is hasonlóan fejeződött be egy autólopás, ezúttal Birminghamban. Az eset még januárban történt, és most mutatta meg a tolvaj elfogásáról készült videót a rendőrség. A lopott autót nem sokkal a bejelentés után kiszúrták a térfigyelő kamerákon, ezért rögtön a nyomába eredtek.

A Porsche-tolvaj veszélyes tempóban menekült, és hamarosan rá kellett jönnie, hogy a hátsókerék-hajtású, versenypályára felkészített 911 nem éppen úgy viselkedik a síkos úton, ahogyan szeretné.

A tolvaj egy körforgalomban megpördült, ezért a rendőrök bekerítették, és mivel tovább menekült volna, egyszerűen lelökték az útról. Még megpróbált kiszabadulni a szorult helyzetéből, de a rendőrök nem vicceltek, egyszerűen betörték az ablakot, kirángatták a Porschéből, és azonnal bilincsbe verték.

A 34 éves férfi februárban állt a bíróság elé, ahol 16 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, továbbá három év nyolc hónapra eltiltották a járművezetéstől, és újra vizsgát kell tennie, ha ismét a volán mögé akar ülni.

Ez is érdekelhet:

Amíg nem láttál autót az orrán pörögni, majd felrobbanni, nem láttál semmit

Ha nem röhögtél még ma, ezt a 10 bollywoodi autós-motoros üldözési jelenetet látnod kell. Fizika? Milyen fizika?

És ezt olvastad már?
Lola nem a lány, hanem a fehér Porsche neve