Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha nem röhögtél még ma, ezt a 10 bollywoodi autós-motoros üldözési jelenetet látnod kell. Fizika? Milyen fizika?

Sivaji the Boss

Teljesen életszerű, hogy az autósmoziban beáll veled szembe egy nagyobb autócsorda, majd a fizika törvényeire mit sem gondolva elkezd harcolni ellened. De sebaj, ha a kocsidra ugrik kb. 10-20 ember, akik szét akarják verni mindenféle huncut eszközzel, csak pördülj párat, és máris úgy robbannak le az autódról, mintha lerántották volna őket róla. (A teljes filmben 60:58-tól)

Khiladi 420

Végre választ kapsz arra a kínzó kérdésre, hogyan lehet kiszabadulni, ha egy autó húz téged görkorcsolyán, és két másik autó fog közre. Spárgázz egyet hanyagul, mire kiugrik a szélvédőn mindkét kocsi sofőrje, és ez még közel sem minden, ugyanis a verdák azonnal fel is robbannak. De ha azt hitted, itt vége, hát nagyon tévedsz. Michael Bay sírva bújik el az anyukája szoknyája alá.

Dhoom 2

Rengeteg a kérdés. Az egyik, hogy miért gondolják a motoros balerinák, hogy megvédi őket a golyótól, ha lepattannak a motorról, de még nem is ez az igazi probléma. A másik, hogy pontosan hova tart ez az egész. A láthatóan forgalmas alagút vége le van zárva, és hogy-hogy nem, egy ugrató és egy működő helikopter áll a végén. Egy motor még épp kifér. De akkor miért kerültek az alagútba a többiek? És vajon ők tudják, hogy nem tudnak majd kijutni belőle?

Tarzaan: The Wonder Car

A csodaautó nem holmi beszélő, turbóbúsztoló, parasztvakító teremtmény. Ez bizony akkor is, ha atomjaira esik szét, egy T-1000-es Terminátor módjára összeáll, majd megment a fulladástól. Na ez a teljesítmény, Michael Knight, nem a gombnyomogatás, meg az órába beszélés!

Alluda Majaka

Jó, hát az tény, hogy itt nem autó üldöz autót, hanem lovat üldöz gyakorlatilag bármi, ami gurul, de ami itt történik, az filmtörténelem, az autók és motorok pedig úgy viselkednek, mintha egy animációs filmben lennének mellékszereplők.

All the Best

Ahogy a címben is írtuk, ha még nem láttál autót indokolatlanul sokáig az orrán pörögni, majd szecskává robbanni, nem láttál semmit. De most megteheted.

Enthrian

Tudtad, hogy autóval el lehet indulni kétkerekezve? Mármint úgy, hogy az első két kerék emelkednek a levegőbe. És ha már elindultál így, akkor simán megoldhatod, hogy egy lámpaoszlop telibe trafálásával megpördülj, és egy teherautó tetején köss ki. A drog rossz.

Singham

Tömény fizikai csoda: az hagyján, hogy simán ki tudsz szállni a megpördített autóból, és van bőven időd becélozni fegyverrel a gonoszt, de tudtad, hogy még arra is van időd, hogy a kilőtt kerék okán irdatlan látványosan a levegőben forgó autóból ki tudd szedni az ellenfeledet, és az autó ahelyett, hogy téged nyomna agyon, kb. egy méterre esik le tőled? Ne próbáld ki azért ezt otthon.

Golmaal

Minden autóverseny teljesen élethű marad, ha lassabban vesszük fel, majd rendesen felgyorsítjuk. Így már az ember nem is kérdezősködik az ugratások és borulások mikéntje felől. Pedig lenne miért.

Ra One

Ha már mátrixosat és terminátorosat játszunk mindenképpen törjünk autókat, és ugráljunk a tetejükön indokolatlanul nagyokat, de ha ez nem lenne elég, röptessünk fel az égbe néhányat, és ugráljunk azokon is. Főleg Londonban.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.