Játszottál gyerekkorodban matchboxokkal? Akkor imádni fogod a Hot Wheels legújabb kisfilmjét, ami egészen élethűen dolgozza fel azt a vérre menő küzdelmet, ami anno a szobád padlóján zajlott.

Autóskörökben nagyon rákattantak mostanában a kisfilmekre, a Jaguar zseniális F–Type reklámja után a Hot Wheels is összedobott egy 22 perces mozit, ami röviden arról szól, hogy néhány igazi vadállat lemeccseli egymás között, melyikük a legjobb sofőr. Nem győzött meg? Elsőre minket sem, aztán annyira rácsúsztunk, hogy csak a stáblista zökkentett ki a katatóniából.

Nem tudjuk, honnan jött az ötlet a Hot Wheelsnek, hogy forgassanak egy ilyen filmet – ha a kéken világító Camaro bújtatott reklámjának szánták, akkor elég csúnyán kiszúrtak saját magukkal –, de a lényeg, hogy a végeredmény rendkívül szórakoztató lett, annak ellenére is, hogy a Jaguarral ellentétben a Hot Wheels kocsikat nem hollywoodi színészek vezetik (hacsak nem Jason Statham rejtőzik valamelyik bukósisak alatt). Ezután már tényleg csak azt várjuk, hogy végre a Ferrari és a Porsche is beszálljon a rövidfilm-bizniszbe, mondjuk egy Test Drive témájú közös mozival.

És ezt olvastad már?
Fantasztikus pályagépet építettek egy klasszikus Fiat Pandából