A Volkswagen nemrég frissítette fel a Transporter hatodik generációját, és az Abt máris elkészült a saját változatával. Ha szerinted egy kisbuszt nem érdemes tuningolni, akkor nézd meg ezt az ültetett Multivant.

A Transporter, és annak gazdagon felszerelt személyszállító változata, a Multivan már a hatodik generációjánál jár, és nemrég esett át a ráncfelvarráson, amit a California lakóautóval mutattunk meg nektek.

A frissítéssel többek közt új hűtőmaszkot és ezt az aranybarna fényezést kapta a kisbusz, amit az Abt épített át, hogy még dögösebb legyen.

A munkához a 2.0 TDI legerősebb változatát vették, aminek a teljesítményét 199-ről 226 lóerőre növelték,

a nyomaték 450 helyett 490 Nm lett. Ha nincs szükséged ennyi erőre, akkor kérheted a szerényebb modellt is, 150-ről 180 lóerősre izmosított dízellel, 340-ről 400 Nm-re növelt nyomatékkal, és már ez is bőven elég lehet.

Az Abt által átépített Multivan sokkal dögösebb a szériamodellnél, és ezt akkor látod igazán, ha mellette áll egy gyári változat.

A karosszériára plusz légterelők kerültek, kapott egy nagy szárnyat hátulra, a kerekek 19 vagy 20 colosak lehetnek, az állítható Bilstein futóművel pedig 40 és 70 mm között változtatható az ültetés mértéke.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Fantasztikus pályagépet építettek egy klasszikus Fiat Pandából