Bár a kompakt kategóriában az Alfa Romeo Giuliettának nincs párja, egy kis csinosítás azért ráfért már a 2010 óta gyártott ferdehátúra.

A Frankfurti Autószalonon bemutatkozó 2014-es modell új hűtőrácsot és a ködlámpák körüli krómozott szegélyt kapott, a színválaszték pedig három új színnel (kék, bronz, gyöngyház) gazdagodott. Belül a legnagyobb újdonság az öt és 6,5 colos monitorral is rendelhető Uconnect infotainment rendszer, ezen kívül vadiúj üléskárpit, áttervezett kilincsek, kormány és műszerfal várja a leendő tulajdonosokat.

Az olaszok motorfronton is igyekeztek felvenni a lépést a megújult VW Golffal, így az eddig sem szűkös motorkínálat egy közepesen erős, 150 lóerős és 380 Nm nyomatékú dízelmotorral bővül, amely teljesítményben hajszálra megegyezik a Golf kétliteres TDI erőforrásával (sőt, nyomatékban kicsit túl is szárnyalja azt).

A megújult Giulietta értékesítése Olaszországban már a jövő hónapban megkezdődik, de hogy a csinosítás pontosan mennyivel dobja meg az autó eddigi 5,4 millió forintos alapárát, arról egyelőre nincs hír.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Fantasztikusan szól Gordon Murray versenygépének 12 ezer fölé forgó V12-ese

Rockabilly és cyberpunk hotrodok érkeznek Budapestre

További cikkeink a témában