Idén is lesz Automobil és Tuning Show, ami nemcsak a számtalan program és kiállított autócsodák miatt lehet érdekes, hanem azért is, mert a belépővel egy menő tuningautót lehet nyerni: ezt az Audi TT roadstert, ami a szemed láttára épült át.

Lehet, hogy láttad a Westendben az Automobil és Tuning Show standját, ami egy kicsit eltért a megszokottól. Nem egy készre suvikszolt autócsodát állítottak ki, hanem inkább egy műhelyre emlékeztetett, ahol lelkes srácok kantáros nadrágban dolgoztak.

De ha mindez nem tűnt fel, akkor velük biztosan szemeztél:

Idén az AMTS már a tizenkettedik évfolyamába lép, és nem hagynak fel azzal a jó szokásukkal sem, hogy a belépővel egy autót lehet nyerni. De ne a legolcsóbb kiskocsi fapados változatára gondolj, hanem egy igazi tuningautót építettek neked, méghozzá élőben. Korábban BMW Z4 és VW Scirocco is volt nyereményautó, de az első új Ford Mustangot is ők építették át. Idén a Westendben lehetett megnézni, hogyan készül egy átlagos Audi TT-ből egy menő matt zöld változat.

Nem lennénk egy tulaj helyében, aki erre a látványra érkezik az autószervizbe:

De a szétborítás csak a kezdet, itt azt is láthattad, hogyan kerül rá a fólia:

Itt már egész biztatónak látszik a helyzet:

Ha bejön a színe, akkor már nyert ügyed van, hiszen az átépítés profi munka. Nem elégedett meg azzal az AMTS csapata, hogy lefóliázta a kasznit, és nagy kerekeket tett alá, hanem a futóművet és a fékeket is hozzá igazították. Nem hiányzik az ütős kipufogó, az erős hifi és az egyedileg készült, kézzel varrt bőrkárpit sem.

Amikor már látszik a vége, és az is, hogy ez a TT nem lesz tucatáru:

Még több látnivalót kínál az AMTS, ha elnézel március 24-26. között a Hungexpo területére. A tuningcégek és észbontó átépített autók mellett ott lesznek a legújabb szériamodellek, veterán autók, klubok, a tematikus részeken kabriók, SUV-k és elektromos autók is. Külön kiállítás szól a magyarokról, akik a világ autóiparában tették le a névjegyüket, és ha egy kis látványra vágysz, a Gymkhana bajnokság fordulóját is itt rendezik.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában