A hetvenes évek egyik álomautója volt a De Tomaso Pantera, az olasz tervezésű, amerikai motorral szerelt sportautó, aminek a legendáját most a modenai Ares Design támasztotta fel. Az új Panther a technikát a Lamborghinitől kölcsönözte.

A Bertone stúdiónál dolgozó Marcello Gandini álmodta meg az eredeti De Tomaso Pantera formáját, amit jó érzékkel idéz meg az Ares Design modern átirata. Az alapokat a Lamborghini Huracán adta, és mivel a méretei és az arányai is nagyon hasonlóak az eredetihez, a bukólámpás sportkocsi könnyedén hozza a hetvenes évek stílusát.

A felépítése persze nagyon is modern, a modenai műhelyben készre szerelt Panther karosszériája szénszálas anyagból készült, LED-esek a fényszórók, az elöl 20, hátul 21 colos Vossen könnyűfém kerekeket Brembo karbon-kerámia fékrendszer lassítja. Az 5,2 literes V10-es szinte változatlanul kerül át a Lamborghiniből.

és a végsebessége meghaladja a 325 km/órát. Az Ares Design 12 hét alatt készül el egy autóval, de állítólag mind a 21 példányát lefoglalózták már, annak ellenére, hogy az ára 615 ezer eurót, azaz 190 millió forintot tesz ki.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon