Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az új generációs A6 érkezése után nem is kellett sokat várni, hogy a kombit is megismerjük. Az Avant ugyanott folytatja, ahol az elődje abbahagyta, már ami a méretét illeti, és remélhetőleg ez igaz lesz a motorkínálatára is.

Nem sokkal azok után, hogy megjelent a vadonatúj A6, várható volt, hogy az Audi bemutatja a kombi változatot is. A hagyományosan Avant névre keresztelt családi kivitel formája nem jelent nagy meglepetést,

A krómcsíkkal összekötött hátsó lámpák ezen is elég látványosak, a kerekek pedig minden esetben egy mérettel nagyobbak, 17-től 21 colosig terjed a kínálat.

4,94 méteres hosszával méretes kombi az A6 Avant, ami még tágasabb belül, mint eddig, ezt a hosszabb tengelytávjának köszönheti. A csomagtér mérete maradt pontosan ugyanakkora, mint volt, 565 literes alapesetben, a három részre osztott támlák ledöntésével pedig 1680 literesre bővíthető.

Most az alapkiviteleket mutatták be, de az új A6 Avant érkezése csak egyet jelenthet: hamarosan jön belőle a szabadidős Allroad quattro, és amit annál sokkal jobban várunk, az új RS6 Avant, ami a teljesítményével bizonyára rálicitál az eddig sem gyenge elődjére.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.