Megnyitott az Automobil és Tuning Show a Hungexpo területén, ahol a főszerepet az egyedi épített verdák kapják, de olyan sokszínű a kiállítás, hogy a ritka veteránoktól a legújabb sportkocsikig mindent megtalálsz, ami kerekeken gurul.

A legnagyobb pavilon a tuningolt autóké, ahol minden stílus képviselteti magát, és márkákból is elég sokszínű a felhozatal. De ott a nagyszínpad is, ahol mindig van mit nézni, és még két kisebb pavilon is tele van különböző klubok kedvenceivel.

A másik nagy kiállítótérben, a G pavilonban kaptak helyet a legújabb modellek, köztük sok olyannal, amit most láthatsz először itthon, vagy amilyet még a szalonokban sem nagyon rendeltek.

Az Audi SQ7-től az Alfa Giulia Quadrifoglión és az Abarth 124 Spideren át az S-osztály Cabriolet-ig elég sokszínű a csarnok kínálata, és nem csak luxusautók vannak itt, hanem olyanok, amiket meg is tudsz venni. A Lada kihozta a vadonatúj Vestát, mindjárt több példányban, a standon pedig minden kérdésedre válaszolnak.

De külön területet kaptak az SUV-k, a kabriók és az elektromos autók is. Megnézheted közelről az Audi R8 V10-es motorját, és azt is, mivel töltik a szabadidejüket a kecskeméti Mercedes-gyár dolgozói: kabriót építenek a CLA-ból.

Ott van aztán a veterános csarnok, ahol ÁFOR kút előtt álló Zsigulik, különböző törpeautók, hatalmas Csajka és Cadillac, egy sor Porsche és több egészen ritka típus is ott van.

Szóval ha szereted az autókat, ott a helyed az AMTS-en, ami március 25-én, szombaton 9-től 19 óráig, 26-án, vasárnap pedig 9-től 18 óráig tart nyitva. A belépőjegy ára 4000 forint, 6-14 éves korig 2500 forint, két felnőtt és két gyerek számára pedig 9500 forint a családi jegy. A belépővel ráadásul megnyerheted a show kedvéért átépített Audi TT Roadstert!

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában