A minnesotai versenypályára épült ház lakójának nem kell messze mennie, ha tenne egy pár gyors kört a gyűjteménye egyik autójával.

Sokan álmodoznak egy tengerparton lévő házról, mások a hegyekben laknának, de olyat még nem hallottunk, aki egy autóversenypályán szeretne házat, pedig egy ilyen most éppen eladó. A minnesotai Brainerd International Raceway területére épült az a háromszintes ház, amiben nemcsak elfér az autógyűjteményed, de te is benne lakhatsz.

A ház legnagyobb részét a garázs foglalja el, ahol bőven jut hely az autóknak, a képeken látható kollekciót szívesen vinnénk is.

A földszinten van még egy bár, az emeleten pedig két hálószoba és két fürdőszoba található, az egyiket autós stílusban rendezték be, a krómozott dísztárcsák közt, egy dragster abroncsában moshatod meg az arcod.

A hálószobához is tartozik terasz, de az igazi szabadtéri pihenő a harmadik szinten található, ahonnan kiváló a kilátás a versenypályára.

A futamokat nézni aligha lehetne jobb helyről, mint a felső teraszról, ezért ide is került egy bár.

Az ingatlant saját kapun keresztül lehet megközelíteni, és már a házhoz vezető út is olyan, mintha egy versenypályán mennél.

Ha nem zavar a pályán száguldó autók zaja, akkor már csak az egymillió dollárt kell összegyűjteni a házra,

amit éppen ezért az összegért kínálnak. Szomszédod csak egy lesz, ugyanis az eladó ház mellett található egy másik ugyanolyan ingatlan, amit modern helyett klasszikus stílusban rendeztek be, és tele van NASCAR-autókkal.

Ha házban még nem, de sátorban már aludtunk egy versenypályán, és az is meghatározó élmény volt, amikor Porsche 911-esek hangjára ébredtünk:

A Porsche versenypályás szülinapi buliján jártunk, és még annál is jobb volt, mint amilyennek elképzelted

Kétszáz Porsche között ünnepeltük a legendás sportautó hetvenedik szülinapját.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés