Mindennapinak mondható biciklis-autós konfliktust rögzített egy bringás kamerája a kikerülési manővertől a szóváltásig. Sok indulat egy percben – szerinted ki a hibás?

Budapest, azonbelül Buda egyik széles, de nem annyira forgalmas, kerékpáros nyomokkal felfestett útja a helyszín. Egy biciklis kamerája rögzítette, ahogy az előtte tekerő bringást elég közel kerülte ki egy autós, aki aztán a következő kereszteződésnél jobbra akart kanyarodni. Ezt végül nem tette meg, talán azért, mert addigra majdnem melléért a kikerülős incidens után gyors tekerésre váltó bringás.

A konfliktus néhány méterrel később, a piros lámpánál teljesedett ki: az autós kipattant, a biciklis lepattant, hogy kellő hangerővel közölhessék egymással, hogyan látták a szitut.

Talán még folytatódott volna a sztori, de a biciklis nyeregbe szállt, és áttekert a piroson, az autós viszont inkább megállt.

Ezt alaposan elmeséltük, de inkább nézd meg a saját szemeddel:

Egy perc, sok történés, sok indulat. Mi nem foglalunk állást, kíváncsiak vagyunk viszont a véleményedre!

Mindennapinak mondható biciklis-autós konfliktust rögzített egy bringás kamerája a kikerülési manővertől a szóváltásig. Sok indulat egy percben.

Szerinted ki volt a hibás?

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Életmód

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon