Az új Mustang hörgése már nem bosszantja a szomszédokat
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kora reggeli fűnyírás, zenekari próba, állandóan ugató kutya vagy éppen a motorbőgetés is azok közt a zajok között van, amit nehezen viselsz el otthon, ha pihenésre vágysz. Az új Mustang indítása már nem fogja zavarni a csendet, persze csak akkor, ha a tulaj is úgy akarja.

Sportautónál nem újdonság, hogy a kipufogó hangját állítani lehet, ám az új Mustang esetében nemcsak hangosabbra, hanem halkabbra is veheted a hangzást, méghozzá azért, hogy indításkor ne zavard vele a szomszédokat.

Ha össze kellene szedned az öt legidegesítőbb zajforrást a szomszédból, akkor biztosan neked is hasonló lenne a lista, mint amit a Ford állított fel ebben a videóban.

A Fordnál rendesen nekifeküdtek a feladatnak, és nem egyszerűen egy gombot adtak a funkciónak, hiszen a menüből még olyan paramétert is állíthatsz, hogy reggel hány órakor tudja magától a Mustang, hogy csendesebben kell indulnia. Persze, mint a legtöbb sportkocsinál, itt is lehetőséged lesz hangosabbra venni a V8-as hörgését, ha éppen ez minden vágyad.

Ha még többet szeretnél tudni az új Mustangról, olvasd el a bemutatónkat, vagy nézd meg, milyen gyorsulásra képes.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.