Sok érdekes szállodát láttunk már, de olyat még aligha, ahol az autóddal a teraszra parkolhatsz. A b’mine két németországi hoteljében megoldották, hogyan tudhatod biztonságban az autód, és még gyönyörködhetsz is benne.

Nem egyszerű a szállodai parkolás, mert vagy az utcán kell helyet keresni, vagy egy mélygarázsban, ahol a kocsid ki van téve a többi autós ügyetlenségének, ráadásul onnan kell felcipelni a csomagokat. Most mutatunk egy szállodát, ahol az autóddal egészen a szobáig gurulhatsz, ezért nemcsak a kocsit tudhatod szem előtt, de a látványa is hozzáad a szobához.

Méghozzá nem is egy dubaji luxushotelről van szó, hanem európai szállodáról, ami a megfizethető kategóriába tartozik. A b’mine hotellánc szolgáltatása a düsseldorfi és frankfurti szállodájukban a CarLoft, amikor

az autóddal begördülsz egy speciális liftbe, és az egészen a szobád teraszáig visz, ahol kényelmesen leparkolhatsz és kipakolhatsz.

Ha a parkolóban úgyis mindig visszanézel az autódra, akkor itt egész nap gyönyörködhetsz benne, ha pedig a frankfurti hotelben a hatodik emeletnél magasabb szintre kéred a szobát, akkor még a reptérre is lesz kilátásod. Az autós szobában 250 euróba kerül egy éjszaka, ami 100 ezer forintot jelent, és az erkélyen elektromos autó töltésére is lehetőség van.

Ez is érdekelhet:

Így dolgozik otthonról a Bugatti dizájnfőnöke

A laptop a konyhaasztalon, és konferenciahívás megy rajta egész nap – a legtöbbünknél így néz ki az otthoni munka mostanában. A Bugatti dizájnigazgatója is otthonról dolgozik, de egy kicsit más környezetben.

A Porschéddel együtt liftezhetsz ebben a pazar miami toronyházban

Arra az esetre, ha nem szívesen hagynád lent az autód a teremgarázsban.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

„A Red Bullnál most eléggé mérgező a környezet”

Tényként állítják, hogy a Haas leigazolt egy pilótát Hülkenberg helyére

Még a Ford Mustang GTD is lehet durvább!

További cikkeink a témában