Bejárták a világot az új Defenderrel, hamarosan be is mutatják

A Land Rovernél végre kitalálták, milyen modellel válthatnák le az ikonikus Defendert, sőt, az újdonság szinte már készen van. Most azt mutatják meg, hol tesztelték szerte a világon, hogy a Land Rover eddigi legjobb terepjárója legyen.

Pontosan 71 éve, 1948. április 30-án mutatkozott be a Land Rover Defender, amiből rövid időn belül legenda lett, és szinte változatlan formában gyártották évtizedeken keresztül. Nem volt egyszerű feladat utódot tervezni neki, de a Land Rovernél hamarosan a végére érnek, és még az idén bemutatják a vadonatúj modellt, amit a márka eddigi legjobb terepjárójának ígérnek.

Korábban már mutattak néhány képet a tesztelés alatt álló álcázott prototípusokról, és akkor azt is elárulták, hogy mínusz 40 és plusz 50 Celsius-fokban egyaránt, akár 4000 méteres tengerszint feletti magasságban is próbára teszik a Defendert, hogy tényleg minden elvárásnak megfeleljen. Most pedig megmutatják, hogy merre jártak vele a világon.

Szokás szerint az északi sarkkörnél és a Death Valley hőségében is nyúzták a gépet, ahogyan a dubaji sivatagban és még a Nürburgringen is, az igazán egyedi helyszínt azonban Kenya vadregényes tájai jelentették.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon