Aki hozzánk hasonlóan gyermeki vágyat érez a megkülönböztető jelzésű autók iránt, egyébként pedig imádja az olyan élvezetes kocsikat, mint a BMW M2 Coupé, annak itt A Tökéletes Autó.

A hétvégén a MotoGP katari szezonnyitóján mutatkozott be a BMW 2016-os biztonságiautó-flottája. Az elmúlt tizennyolc évben a BMW M és BMW M Performance modellek versenypályára hangolt változatai gondoskodtak a motorosok biztonságáról, az idei vezérmodell a BMW M2 MotoGP Safety Car, a BMW M2 Coupé teljesen átépített változata. A háromliteres sorhatos 370 lóerős, 465 (túltöltéssel 500) Nm nyomatékú, és nagyon dögösen néz ki.

A MotoGP 2016-os szezonjának hivatalos biztonságiautó-flottáját egyébként hat különféle BMW M és BMW M Performance modellből áll, az BMW M2 mellett a vízbefecskendezős BMW M4 Coupé és a BMW M3 is biztonsági autóként szolgál, az orvosi autó egy BMW X5 M és egy BMW M550d xDrive Touring, a futamok biztonsági felügyelője versenypályára optimalizált BMW M5-öst kapott, és van még két BMW S 1000 RR biztonsági motorkerékpár.

(Forrás: BMW)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés