Újabb autómegosztó szolgáltató érkezik Budapestre, április végén a régióban elsőként nálunk kezdi meg működését a DriveNow, aminek a flottája különféle BMW és MINI modellekből áll majd, elektromos hajtású és kabrió is lesz köztük.

A GreenGo és a MOL Limo után újabb autómegosztó szolgáltatás indul Budapesten: április 29-től nálunk is elérhető lesz a nyugat-európai országokban már sikeresen működő DriveNow, ahol különböző BMW és MINI modelleket vehetsz bérbe. A magyarországi szolgáltatást a Wallis Autómegosztó Kft. biztosítja majd, és elég nagy flottával kezdenek, összesen 240 autó közül választhatsz.

A DriveNow működési zónája Budapesten a szélesebb belváros 63 négyzetkilométeres területe lesz,

ahol tetszés szerint vehetsz fel egy neked tetsző autót az okostelefonos alkalmazással rövidebb vagy hosszabb utakra, ami alatt a zónát is elhagyhatod a kocsival, de leparkolni csak oda visszatérve tudod, mint ahogyan a többi budapesti autómegosztó szolgáltatónál megszokhattad.

A flottában, ami a BMW és a MINI nyolcféle típusából áll, 40 darab elektromos hajtású BMW i3-at is találsz,

ami a legjobban illik a budapesti belvárosba. De a kínálat ezen felül elég sokszínű, hiszen BMW-ből az 1-es sorozat, a 2-es Active Tourer, az X1 és az X2, MINI-ből pedig a három- és az ötajtós, sőt, még a kabrió is bérelhető lesz.

A regisztráció egyszeri díja 9990 forint, amiért 30 napig használható 25 percet kapsz, a percdíj autótól függően 99 forinttól indul.

A háromajtós MINI-t hozhatod el ennyiért, az ötajtós MINI-ért vagy 1-es BMW-ért 109 forintot, a többi, nagyobb modellért pedig 129 forintot számláznak. 15 percig ingyen foglalhatsz egy autót, utána percenként 33 forintért vár rád a kocsi. Érdemes még most regisztrálni, mert április 28-ig teljesen ingyenes, és utána egész májusban is csak 4990 forint.

A budapesti lakosság nyitott a prémium szolgáltatásokra, és ezt Massimiliano Di Silvestre, a BMW magyarországi ügyvezetője mondja, aki szerint a DriveNow érkezésével pedig minden eddiginél egyszerűbb lesz kipróbálni a legújabb BMW és MINI modelleket.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A hetvenes évekbeli ősét idézi ez az amerikai izomautó
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő