Budapesten is elindítja autómegosztó-szolgáltatását a BMW-hez köthető DriveNow
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Újabb autómegosztó szolgáltató érkezik Budapestre, április végén a régióban elsőként nálunk kezdi meg működését a DriveNow, aminek a flottája különféle BMW és MINI modellekből áll majd, elektromos hajtású és kabrió is lesz köztük.

A GreenGo és a MOL Limo után újabb autómegosztó szolgáltatás indul Budapesten: április 29-től nálunk is elérhető lesz a nyugat-európai országokban már sikeresen működő DriveNow, ahol különböző BMW és MINI modelleket vehetsz bérbe. A magyarországi szolgáltatást a Wallis Autómegosztó Kft. biztosítja majd, és elég nagy flottával kezdenek, összesen 240 autó közül választhatsz.

ahol tetszés szerint vehetsz fel egy neked tetsző autót az okostelefonos alkalmazással rövidebb vagy hosszabb utakra, ami alatt a zónát is elhagyhatod a kocsival, de leparkolni csak oda visszatérve tudod, mint ahogyan a többi budapesti autómegosztó szolgáltatónál megszokhattad.

ami a legjobban illik a budapesti belvárosba. De a kínálat ezen felül elég sokszínű, hiszen BMW-ből az 1-es sorozat, a 2-es Active Tourer, az X1 és az X2, MINI-ből pedig a három- és az ötajtós, sőt, még a kabrió is bérelhető lesz.

A háromajtós MINI-t hozhatod el ennyiért, az ötajtós MINI-ért vagy 1-es BMW-ért 109 forintot, a többi, nagyobb modellért pedig 129 forintot számláznak. 15 percig ingyen foglalhatsz egy autót, utána percenként 33 forintért vár rád a kocsi. Érdemes még most regisztrálni, mert április 28-ig teljesen ingyenes, és utána egész májusban is csak 4990 forint.

A budapesti lakosság nyitott a prémium szolgáltatásokra, és ezt Massimiliano Di Silvestre, a BMW magyarországi ügyvezetője mondja, aki szerint a DriveNow érkezésével pedig minden eddiginél egyszerűbb lesz kipróbálni a legújabb BMW és MINI modelleket.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.