Hazatért a Bugatti Divo, hiszen az eredetileg francia márka legújabb típusát Európában a párizsi autószalonon lehetett látni először, és ha már ott jártak vele, akkor a városba is elvitték egy fotózásra.

Sok újat nem tudtunk meg a legújabb Bugattiról az európai premierjén, hiszen továbbra is csak a legfontosabb adatokat árulták el a Chiron alapjára épülő Divóról. A motorja ugyanaz a 8 literes, 1500 lóerős négy turbós W16-os, a karosszéria azonban 35 kilogrammal könnyebb és 90 kilóval több leszorítóerőt termel. A végsebességét 380 km/órára korlátozták, ugyanis a Divo elsősorban pályára született, ahol 1,6 g oldalgyorsulást is képes elérni.

Ha a Chiron sablonos lenne, itt az új Bugatti Divo

A Chiron pályára szánt testvére ötmillió euróba kerül.

Stúdióképeken már lenyűgözött minket az egyedi karosszériás Divo, most pedig az európai premierjén Párizsba is elvitték, hogy látványos képeket készítsenek róla, így láthatod, hogyan is néz ki a valóságban a szuperautó.

A vevőket már nem kell meggyőzni, a Bugatti azonnal eladta mind a 40 példányát, egyenként 5 millió eurós, azaz 1,6 milliárd forintos áron. Az első szerencsések 2020-ban vehetik át az autójukat.

Ezt is látnod kell:

Párizs utcáit is bevette a Lamborghini Urus

Nézd meg a sportterepjárót a francia fővárosban készült csodás képeken!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában