Biztosan nem gondoltad volna, hogy 10 euróért is vehetsz egy Bugattit, persze nem a Chiront, hanem egy ceruzát, de mégis csak egy Bugatti!

Minden autógyártó tart márkázott ajándéktárgyakat a kínálatában, és ez alól az olyan luxusmárkák sem jelentenek kivételt, mint a Bugatti. A molsheimi márka most mutatta be a legújabb Lifestyle kollekcióját, és egy kis csalódást jelent, hogy nincsenek olyan egyedi tárgyak a kínálatban, amelyekre csak egy Chiron tulajdonosának lenne szüksége.

Az ajándéktárgyak kínálata a ruházati termékektől, pólóktól, pulóverektől, dzsekiktől és baseballsapkáktól az apróságokig terjed, mint a kulacsok, bögrék, pénztárcák és tollak.

A Bugatti szerint ezeket a holmikat a francia luxusmárka történelme inspirálta, mindenesetre a jellegzetes embléma rajta van, és igazából ez a lényeg.

Ha nem is kerülünk közel ahhoz, hogy egy igazi Bugattit állítsunk a garázsunkba, Bugatti-termékünk még lehet a márka online shopjából, ahol a legolcsóbb termék a 10 eurós grafitceruza (kettőt kapunk ezért a pénzért). A pólók 60-100 euró, a pulóverek 120-180 euró, a dzsekik 200-280 euró közt mennek, 150 euró körül kaphatsz bőrtárcát vagy hátizsákot.

Nem vészes árak egy márkás termékért, hát még egy Bugattiért!

Ez is érdekelhet:

A Bugatti olyan biliárdasztalt készít, amivel jachton is lehet játszani

Szintszabályzós a szénszálas anyagból készült asztal.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában