Újabb terméket vett fel életstílus-termékei közé a Bugatti, de ezúttal nem egy óráról vagy táskáról van szó, hanem sokkal különlegesebbről: egy szintszabályzós, szénszálas anyagból készült biliárdasztalról.

A Bugatti-gyűjtőknek szánja a molsheimi szuperautógyártó a legújabb luxustermékét, a szénszálas anyagból készült biliárdasztalt, amelynek érdekessége, hogy mozgó helyiségben, még egy jacht fedélzetén is lehet rajta játszani. Mindezt a fejlett adaptív futóműhöz hasonló szintszabályzós rendszer teszi lehetővé.

A szervomotoros rendszer a giroszkópos érzékelőtől származó információk alapján a biliárdasztal mind a négy lábát tudja emelni vagy süllyeszteni, akár öt ezredmásodperc alatt, akárcsak a legjobb sportkocsik a futóművet.

A Bugatti és az IXO biliárdasztalának keretét szálcsiszolt alumíniumból készítik, a csavarok és illesztések titániumból vannak, a zsebeket a sportautókon is használt bőrrel bélelték ki.

A profi szabályoknak is megfelelő asztal árából ha Bugattit nem is, de elég jó sportautót lehet kapni, ugyanis 250 ezer eurót kérnek érte, ami 90 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.