Újabb terméket vett fel életstílus-termékei közé a Bugatti, de ezúttal nem egy óráról vagy táskáról van szó, hanem sokkal különlegesebbről: egy szintszabályzós, szénszálas anyagból készült biliárdasztalról.

A Bugatti-gyűjtőknek szánja a molsheimi szuperautógyártó a legújabb luxustermékét, a szénszálas anyagból készült biliárdasztalt, amelynek érdekessége, hogy mozgó helyiségben, még egy jacht fedélzetén is lehet rajta játszani. Mindezt a fejlett adaptív futóműhöz hasonló szintszabályzós rendszer teszi lehetővé.

A szervomotoros rendszer a giroszkópos érzékelőtől származó információk alapján a biliárdasztal mind a négy lábát tudja emelni vagy süllyeszteni, akár öt ezredmásodperc alatt, akárcsak a legjobb sportkocsik a futóművet.

Az asztal felülete ezzel teljesen csendben és vibrációtól mentesen mindig tökéletesen síkban marad, még egy hajón is.

A Bugatti és az IXO biliárdasztalának keretét szálcsiszolt alumíniumból készítik, a csavarok és illesztések titániumból vannak, a zsebeket a sportautókon is használt bőrrel bélelték ki.

Az eredmények vezetésére egy 13 colos érintőképernyő szolgál a dákótartó állványon, a golyókat pedig egy méretre szabott bőrtáskában lehet tárolni.

A profi szabályoknak is megfelelő asztal árából ha Bugattit nem is, de elég jó sportautót lehet kapni, ugyanis 250 ezer eurót kérnek érte, ami 90 millió forintnak felel meg.

Nem is minden Bugatti-tulajdonosnak jut belőle, összesen csak 30 példányt építenek a játékszerből, idén ebből öttel készülnek el.

Ez is érdekelhet:

Valószínűleg a legdrágább Valentin-napi ajándék volt ez a Bugatti Chiron

Csoki vagy virág helyett egymilliárd forintos autóval lepte meg a feleségét.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Még mindig új autó ez a szép Ferrari 348 tb

Merész és gyönyörű a Zagato múltidéző Alpine-ja

További cikkeink a témában