Ez a szerelvény így, ahogy van, máris jöhetne a ház elé: a Honda egyedi utánfutót és ültetett szabadidő-terepjárót is készített az NSX GT3 versenyautóhoz.

A Honda amerikai luxusmárkája, az Acura komolyan vette a Las Vegas-i tuningshow-t, hiszen nem csupán az NSX versenyváltozatát mutatja be, de egy komplett szerelvényt is készített hozzá. A GT3-as versenyautót olyan trélerre állították, aminek csővázas szerkezete a bukócsöveket idézi, és természetesen 20 colos könnyűfém kerekeken gurul.

Ugyanezek az alufelnik kerültek arra az autóra, ami vontatja az utánfutót. Az Acura MDX egy méretes szabadidő-terepjáró, amit a világnak ezen a részén nem kapni, és milyen kár érte. A Hondánál elég alaposan, 45 mm-rel ültették le a crossovert, hogy ilyen dögösen nézzen ki, ne kelljen szégyenkeznie a versenyautó mellett sem.

Az NSX GT3 pedig hamarosan rajthoz állhat különböző pályaverseny-sorozatokban. A szériaváltozathoz képest jelentős különbség, hogy ebből hiányzik a hibrid összkerékhajtású rendszer. A biturbó V6-os motor csupán a hátsó kerekeket forgatja, ám ha az NSX rajongója vagy, akkor ezt alighanem egyáltalán nem bánod.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Gyönyörű ez a klasszikus Porsche, csak éppen teljesen elektromos

A Nissannak erre a Porsche 959-re is szüksége volt a Skyline GT-R sikeréhez

Hogy miben lesz más az F1 2024-es idénye az eddigiektől? Csak fontos apróságokban

További cikkeink a témában