Ha végre kapható lesz a Tesla Cybertruck, akkor az elektromos pick-up stílusához tökéletesen illik majd a Polydrops futurisztikus utánfutója, ami egy hálószobát és konyhát is rejt.

A lakókocsikról talán neked is a rossz légellenállású és nehezen manőverezhető vontatmányok jutnak eszedbe, pedig nem minden lakókocsi terjedelmes. A Polydrops utánfutójáról első pillantásra nem mondanád meg, hogy kényelmesen lehet benne aludni, pedig jobb, mint egy sátor, és a beépített konyhán kívül még sok hasznos funkcióval látták el.

A lakókocsiban elfér egy kétszemélyes ágy, a hálókabin klímás és fűthető is, az áramellátást pedig a tetőre szerelt napelemek biztosítják. A 22 literes tisztavíz-tartályból sokat ugyan nem lehet zuhanyozni, de

az utánfutó hátsó részéből kihúzható konyhában hasznát lehet venni a víznek, a szabadtéri fogásokhoz indukciós főzőlap és hűtőláda is rendelkezésre áll.

A Polydrops lakókocsija az aszfaltról letérve is megállja a helyét a 30 centis hasmagasságával, a független felfüggesztésével és a kerekekre szerelt terepabroncsokkal. A 35 ezer dolláros árában a 2,4 kilowattórás akkumulátor van benne, de felárért 12 kilowattórás akku is kérhető, amit feltöltve akár hosszabb kalandra is indulhatunk vele.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Az autótörténelem tíz legizgalmasabb Volvója
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!