Nem éppen erre a terepre tervezték a Red Bull korábbi Formula–1-es versenyautóját, de Daniel Ricciardo örömmel hajtotta meg a szülőföldjén, amiből látványos klipet forgattak az ausztrál nagydíj előzeteseként.

Jön az idei ausztrál nagydíj, és a Red Bullnál úgy gondolták, hogy egy látványos klipet készítenek, és ehhez stílszerűen a csapat tartalékpilótáját, Daniel Ricciardót kérték fel, aki örömmel vállalta, hogy szülőföldjén szokatlan terepen vezet egy Formula–1-es autót. Persze nem az idei gépről van szó, hanem a demóra gyakran használt RB7-ről, amit Vettel és Webber vittek győzelemre 2011-ben.

Ricciardo porolásának persze semmi köze a csapat felkészüléséhez, inkább csak hangulatba hoz minket az ausztrál nagydíj előtt,

ahogyan a Red Bull által támogatott sportolókkal együtt csapatnak egy jót a videóban. Daniel Sandres a motorjával ugrat át, Matt Hall pedig a repülőgépével suhan el az F1-es autó felett, míg a Dakar-győztes Toby Price egy off-road géppel próbálja megelőzni.

Még a híres bathursti Mount Panorama pályáján is megy egy kört a Red Bull autója, de ekkor már nem Ricciardo ült a volán mögött – nem is derült ki, hogy milyen időt menne a pályán, pedig jó eséllyel rekordot dönthetne.

Kedvcsinálónak mindenesetre tökéletes a klip, ami megmutatja, mennyire változatosan lenyűgöző tud lenni a hétvégi futam helyszíne, Ausztrália.

Ez is érdekelhet:

A természet csodája ez a különleges kétszínű tó

A ragyogó színű tavat autóút osztja ketté.

Felfedeznénk Ausztráliát egy Porsche Taycannal ezeket a képeket látva

Rendesen összekoszolták az elektromos Porschét.

Repülőgéppel szállt le a dubaji Burdzs al-Arab szálloda tetejére

Zsebkendőnyi helyen landolt a kisgépével a lengyel pilóta.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés