A Knight Rider sorozathoz készült szuperautóból nem csak egy eredeti létezik, és valószínűleg David Hasselhoff birtokában is több volt már belőle. Az egyiket most ő maga adja át annak, aki a legtöbbet fizeti érte.

Már 2014-ben is azt írtuk, hogy David Hasselhoff eladja a saját KITT-jét, azt az autót akkor a rajongók építették, és ajándékozták Michael Knight megformálójának. A számtalan replikát leszámítva az eredeti KITT-ből sem csak egyetlen egy létezik, mert az 1982-ben bemutatott sorozat négy évadjának forgatásához legalább két tucatot építettek. Most ezek közül került elő az egyik.

Nem mást ígér az aukció, mint David Hasselhoff saját használatú KITT-jét, amitől most hajlandó megválni.

Az autóról nem sokat árultak el a Live Auctioneers oldalán, de azt igen, hogy teljesen működő példányról van szó, és ha több mint 25 százalékkal a 175 ezer dolláros minimumár felett viszik el, akkor David Hasselhoff személyesen adja majd át a licit nyertesének.

A személyes átadás már biztos, mert egymillió dollárnál jár a licit, ami a háromszorosa az aukciós cég becslésének, és mivel január 23-ig még több mint két hét van hátra a végéig, ez az összeg jóval nagyobb is lehet. KITT mellett más relikviák is árverésre kerülnek, és nem azért, mert Hasselhoff pénzszűkébe került volna, a bevételt jótékony célra fordítják majd.

(Képek: Getty Images, History Channel)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
„Hamilton letakarította az őrült Verstappent”, akinek már „nem áll túl jól a szénája”