Nemrég ismét eladásra kínálta fel saját KITT-jét David Hasselhoff, és az aukción egy vagyonért kelt el az autó, annak ellenére, hogy ez a példány nem is szerepelt a Knight Riderben.

David Hasselhoff több mint negyvenéves pályafutásának rengeteg emléktárgyát árverezték el egy amerikai aukción, és igen, KITT is köztük volt. Persze a beszélő szuperautóból nem csak egy eredeti létezik, hiszen már a Knight Rider forgatásához is vagy két tucatot építettek, de ez a példány David Hasselhoff sajátja volt.

Az aukció legdrágábban eladott darabja lett KITT, amire harmincan licitáltak, végül 300 ezer dollárt adott érte a győztes,

ez több mint 88 millió forintot jelent. Mivel a vételár végül jócskán meghaladta az előre kitűzött célt, az autót, amit jelenleg egy angliai garázsban tárolnak, David Hasselhoff személyesen adja majd át.

Nem a személyes találkozó lehetett a licit hajtóereje, mert a vacsoráért, amit Hasselhoff-fal lehet elkölteni Los Angelesben, már nem kapkodtak ennyire.

Jóval a becsült 20 ezer dolláros ár alatt, kilencezer dollárért adták el, és csak három licitáló versengett érte. Nem kelt el az a David Hasselhoff-szobor sem, amit a Spongyabob – A mozifilmben láthattál motorcsónakként.

Egy másik autó azonban gazdára talált az aukción, Hasselhoff saját veterán Mercedes-Benz 190 SL-je, erősen hiányos állapotban,

amiért 60 ezer dollárt fizettek. Összesen 150 tárgyat kínáltak fel a Live Auctioneers eseményén, a bevétel elérte a 450 ezer dollárt, ez 132 millió forintnak felel meg. A színész az összeg egy részét jótékony célra fordítja.

Hasselhoff aláírása felkerült a pedálos KITT-re is, amiért 1800 dollárt adott egy licitáló

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában
Sikeres nők a szoftveriparban - ilyen volt a Lányok Napja a memoQ-nál
Hirdetés