Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Irdatlan nagy népszerűségre tett szert a Dodge izomautójának csúcsváltozata, a Challenger SRT Hellcat, amely 707 lóerős teljesítményével valóban lesöpörte az összes konkurenst a pályáról. De úgy tűnik, ez sem volt elég, mert jön a még erősebb Demon.

Nem ül a babérjain a Dodge, hiszen azok után, hogy a Challenger legerősebb, 707 lóerős változata rövid időn belül új referencia lett az izomautók piacán, máris a következő nagy dobáson töri a fejét. Most pedig azt is elárulták, hogy a Hellcat után következő csúcsmodell Demon néven érkezik.

Tavaszig összesen tíz darab előzetes videót tesznek közzé, amelyeken fokozatosan mutatják meg, mire kell számítanod. Az első filmen még csak a neve és az érkezés ténye derült ki, de a díszlet és a látványvilág bármelyik hollywoodi képregény-adaptáció előzetesének elmenne.

Most egy kicsit többet is elárultak a Demonról. A második, nem kevésbé látványos videóból kiderül, hogy az eddigi két tonnánál könnyebb lesz a Challenger új csúcsmodellje. A premiert az áprilisi New York-i autószalonon tartják, de addig még néhány videóval melegítenek be rá.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.