Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha nem jön be a kockaforma Renegade, akkor itt az új Jeep Compass, ami a Grand Cherokee stílusát viszi tovább, csak éppen kompakt méretben.

Sokak szerint csak a Wrangler az igazi Jeep, de az amerikai márka már régen nem csak erről az egy típusról szól. Régóta kedvelt a Grand Cherokee, és újabban népszerű a fiataloknak szánt Renegade is, most pedig egy újabb típust mutatott be a gyártó. Ha nem jön be a legkisebb Jeep kockaformája, akkor a Compass új generációja egy neked való terepjáró lesz. Ugyanarra az alapra épül, mint a Renegade, de a formája inkább a Grand Cherokee stílusát követi.

Brazíliában mutatták be, és ott is gyártják majd, de a világ száz országában kapható lesz az új Compass, így nálunk is. A helyi piacon kétliteres, 166 lóerős benzinessel és szintén kétliteres, 170 lóerős turbódízellel kínálják, errefelé azonban más motorokra is számíthatunk majd. Az extrák között városi vészfékező, sávtartó és távolságtartó rendszereket is találunk majd. A Grand Cherokee kistestvére 2007 második felében érkezik Európába.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.