Egy őrült pletyka szerint érdekes fordulatot vehet Räikkönen pályafutása

Kimi Räkkönen nem marad a Ferrarinál, de nem is hagyja el a Forma–1-et, egy kiscsapathoz igazolhat – legalábbis a svájci sajtóértesülések szerint.

Egyre hangosabb beszédtéma, hogy Räikkönen a szezon végén elhagyja a Ferrarit, és a helyét az új Michael Schumachernek kikiáltott Charles Leclerc veheti át, aki egyébként a Ferrari pilótakadémiájának neveltje.

Jogos a kérdés, hogy akkor mi lesz Kimivel, visszavonul? Ez is egy lehetséges opció, ám a 38 éves finn elég jó formában körözget ebben az idényben, és nem nagyon van szándékában szögre akasztani a sisakját, így inkább az tűnik valószínűnek, hogy egy éves szerződésekben gondolkodik. De hol, ha a Ferrari már nem kér belőle?

A svájci Blick szerint

vagyis ebben az esetben utódja, azaz Leclerc helyét venné át a 2019-es idényben. Ez elsőre őrültségnek tűnik, de akár logikus is lehet a csere.

A finn így oda igazolna, ahonnan elindult 2001-ben az F1-es pályafutása. Azzal mondjuk egészen biztosan nem számolhat, hogy majd a Saubertől is megkapja azt a nem kevés pénzt, amit a Ferraritól, ráadásul a győzelmi esélyről is le kellene mondania.

Egy másik pletyka szerint Kimi viszont egészen más helyre igazolhat:

(Fotó: Twitter)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon