Éjszaka lehetőleg ne így kérj segítséget az M0-s autóúton!

Nem is tudjuk, mi az elgondolkodtatóbb, az éjszaka az út közepén integetve segítséget kérő ember, vagy az, hogy végül nem állt meg neki senki segíteni.

Újabb hajmeresztő felvételt osztott meg a Magyar Közút, amin egy furgon éjfél előtt nem sokkal műszaki hiba miatt lehúzódott az M0-s autóút leállósávjára Csömör közelében. A benne ülők kiszálltak, bekapcsolták a vészvillogót és próbáltak segítséget kérni, de bár ne így tették volna, ugyanis

 

 

A felvételen látszik, hogy az autósok kikerülik őket, de csak az utolsó pillanatban tűnnek fel a fényszórók fényében, ezért könnyen tragédia történhetett volna.

ezért amikor a közútkezelő diszpécsere észrevette a jelenetet a monitorján, rögtön értesítette a rendőrséget és az útellenőröket is. A furgont végül el kellett vontatni, mert a helyszínen nem volt javítható.

Nem lehet elégszer mondani, hogy még nappal is a szalagkorlát mögött érdemes várakozni, ha műszaki okból a leállósávra kényszerülsz, és inkább hívj autómentőt, vagy legalább a 112-es segélyhívó számot. Ha pedig hasonló esetet látsz, és van rá lehetőséged, akkor próbálj meg segíteni a bajba jutott autós társakon,

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.