Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

1961-ben gyártották, és a restaurálása után most teljesen új életet kezdett ez a Rolls-Royce Phantom, ami elektromos autóként csak még fényűzőbb lett.

A veterán autók elektromos hajtásúra alakítása egyre gyakoribb, a Jaguar például hivatalosan is kínálja az E-Type zéró emissziós változatát.

Más műhelyekből is kerül ki nagy klasszikusok elektromos kiadása, a legújabbat és az egyik legdrágábbat a silverstone-i Lunaz Design kínálja, amely a hatvanas évekbeli Rolls-Royce Phantomot építi át.

de az erőforrásnak mennie kellett, hogy valami még halkabbnak adja át a helyét. A teljesítményét nem árulták el, de bizonyára elegendő ahhoz, hogy mozgásba lendítse az eredetileg is 2,5 tonnás, hatméteres limuzint.

otthoni és nyilvános töltésre is lehetőség van. A Phantom egyébként más modern elemekkel is gazdagodott, például fedélzeti wifi és navigációs rendszer került bele, de ezeket stílusos módon építették be.

30 példányt gyártanak belőle, egyenként 500 ezer angol fontért, ami 195 millió forintnak felel meg. Ha a kistestvére, a 80 kilowattórás akkuval szerelt Silver Cloud is megfelel, akkor azt 136 millióért is megkaphatjuk.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.