11 képernyő lesz a Tesla több mint ezer lóerős ellenfelében

Mindjárt három éve annak, hogy a Faraday Future nagy felhajtással bemutatta a Tesla ellenfelét, egy ezer lóerős elektromos crossovert. A gyártása még nem kezdődött el, de a berendezését most megmutatták, és tele lesz képernyőkkel.

2017-ben már javában az elektromos autók csúcsa volt a Tesla, amikor a szintén amerikai Faraday Future bemutatta a lehetséges ellenfelét.

Az FF91 egy hatalmas, 5,25 méter hosszú crossover, több mint 1050 lóerős teljesítménnyel, 700 kilométeres hatótávval és 3 másodperc alatti gyorsulással százra, amivel elég erős ellenfélnek bizonyult volna.

A gyártása még mindig nem kezdődött el, de a Faraday Future nem adja fel, most megmutatta a szériaközeli változat belső terét.

A központi helyen a műszerfal álló formátumú érintőképernyője van, ahol a főbb funkciók kezelhetők, ezen kívül került egy műszeregység a kormánykerék mögé is.

A jobb első utas külön képernyőt kapott, ahol fogyaszthatja a multimédiás tartalmakat, és mind a négy ajtóra került még egy érintőkijelző, amivel az üléseket és a klímát lehet személyre szabni.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon