Egyre több szakágban villantja meg a tehetségét Alonso, aki tavaly megnyerte a 24 órás Le Mans-i futamot, idén pedig már a Toyota Dakar-győztes versenyautóját tesztelte. El tudnánk képzelni Fernandót a jövő évi mezőnyben.

Mióta otthagyta a Formula–1-et, mintha még többet látnánk Fernando Alonsót, aki egyre több szakágban próbálja ki magát. Járt az Indy 500-on és a 24 órás Le Mans-i futamon is, az utóbbit meg is nyerte Sébastien Buemi and Kazuki Nakadzsima társaságában a Toyotával. Adta magát a lehetőség, hogy Alonso kipróbálja a japán márka Dakar-győztes autóját.

A Hilux, amivel idén megnyerték a Dakar-ralit, 5 literes V8-as motort kapott, ami 385 lóerőre és 620 Nm-re képes. A kétnapos teszten Fernando alaposan megismerhette az autót, egy 8 és egy 17 kilométeres pályán vezetett.

aki eddig simára aszfaltozott pályához szokott, de nagyon élvezte a Hilux vezetését. Még korai lenne bármire is következtetni a tesztből, de Alonsót ismerve nem csodálkoznánk rajta, ha jövőre ott lenne a Dakar-rali rajtjánál.

Nézd meg, hogyan terelte a Hiluxot:

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon