Három nagy értékű sportautót hagytak hátra egy kínai márkakereskedésben, ami már csaknem egy évtizede bezárta a kapuit. Ferrari és Porsche is porosodik az üres szalonban.

Az elhagyatott autókereskedéseknek megvan a különleges hangulata, a hátramaradó autókat látva úgy érezzük, mintha megállt volna az idő. Pontosan ez jutott eszünkbe a képeken látható szalon láttán is, ami még a 2010-es évek elején zárt be a kínai Kanton városában. A Ferrari és Maserati márkakereskedésben három nagy értékű sportautót felejtettek.

A legérdekesebb a Porsche Carrera GT, amiből összesen csak 1270 példányt gyártottak, és ez az egyik utolsó darab,

ráadásul a három egyike, amit erre a vörös színre fényeztek. 2006-ban készült, az orosz és a német utakat is járta, de nem mentek vele sokat, az órájában nemrég csak 4581 kilométer volt, amikor egy hirdetési oldalon kínálták.

A másik két sportautót is megmentenénk magunknak, a képek alapján a Chevrolet Corvette Z06 és a Ferrari 575 Superamerica is jó állapotban van,

még ha le is eresztett az abroncsuk. A szalonban a képek megfakultak, a kanapékat por borítja, és ki tudja, miért hagyták hátra ezeket az autókat. Reméljük, hogy valaki hamarosan kimenti őket a fogságukból.

(Képek: James Wan)

Ez is érdekelhet:

Tele van régi Subaruval ez az elhagyatott márkakereskedés

A kilencvenes évek közepe óta porosodhatnak itt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Japán harci jelmezek inspirálták az új Qashqai formatervét

Hatvan éve így született a Ford Mustang legendája

További cikkeink a témában