A Red Bull szerint ez oltári kamu, csak nevet a dolgon.

Bár a szabályváltozások nem indokolták, a Ferrari egy alapjaiban megváltoztatott autóval állt elő a 2020-as idényre. Az előzetes híresztelések, miszerint katasztrófális a helyzet az SF1000 körül, beigazolódtak az első barcelonai teszthéten, csak az adatokat nézve is...

A Mercedes közben teljes meggyőződéssel állítja, hogy a maranellóiak éppen csúnyán átverik a komplett F1-es mezőnyt és jelenleg csak altatnak. Közben az olaszok csapatfőnöke, Mattia Binotto már aggodalmát fejezte ki Sebastian Vettel és Charles Leclerc versenygépével kapcsolatban, és a belsős forrásnak számító, neves újságíró, Leo Turrini szerint is ég a ház Maranellóban.

(A motorsport.com szerint) egy Red Bull-os mérnök pedig azt nyilatkozta a gptoday.net-nek, hogy a ferraris kollégák olyanokat terjesztenek, hogy mindent elcsesztek az új autóval kapcsolatban, amit csak lehetett:

„A Ferrari szerelői azt mondják, hogy nem fut jól az autójuk, aminek mindenféle problémája van, és hogy nem lesznek elég gyorsak és rossz autót építettek.”

A Mercedesszel összhangban az RB sem hisz abban, hogy ez valós dolog lenne:

„Jönnek ezekkel a sztorikkal, de egyáltalán nem hisszük el. Szerintünk csak el akarják hitetni, hogy rosszul mennek a dolgok, hogy ne számoljunk velük. Szerintem már felkészültek Ausztráliára (a szezonnyitó futamra – szerk.). A rossz autóról szóló történetek néha összevágtak azzal, amit látni lehetett, de mi csak nevetünk rajtuk.”

Eközben...

(Forrás: gptoday.net, motorsport.com, fotó: Scuderia Ferrari)

És ezt olvastad már?
Otthon, a lakásban töltheted fel ezt az elektromos motorkerékpárt