Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csaknem két évtizeddel ezelőtt egy amerikai férfi eladta a Ford Mustangját, hogy az árából fizesse a felesége gyógyíttatását. A gyerekeik felkutatták az eredeti autót, amit a Ford és a Hennessey újított fel nekik, hogy apjuknak ajándékozzák.

Wesley Ryan tizennyolc éve azért adta el 1993-as Ford Mustang GT-jét, hogy fizetni tudja felesége rákkezelését. Részben az autó árának köszönhetően a felesége meggyógyult a betegségéből, és amikor Wesley azt hitte, már sosem látja újra a kocsit, a gyerekei utánajártak az eredeti autónak, és most nem akárki által felújítva ajándékozták apjuknak.

A Mustangra elég pocsék állapotban találtak, rengeteget kellett volna költeni rá, az előző tulajdonosa ugyanis versenyautóvá alakította volna, de ezzel inkább csak tönkretette. Wesley fia, Jake visszavásárolta az autót, amivel máris óriási meglepetést szerzett az apjának. Neki is állt volna a felújításnak, de amikor a Fordnál meghallották a család történetét, átvállalták a munkát.

A Mustangot az utolsó csavarig szétszedték, teljesen új belső teret és makulátlan külsőt alkottak neki, majd a Ford dearborni főhadiszállásán Henry Ford ük-ükunokája és John Hennessey társaságában adták át a meghatódott apának.

Ha még nem láttad, nézd meg, hogyan köszöntöttük a születésnapján a Mustangot:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.