Őrületesen dögös sportlimuzinnal mutatja meg a Genesis, hogy az elektromos autó is lehet igazán szexi. A G80 EV Magma Concept egyelőre elég titokzatos, nem árul el semmit azon kívül, hogy ringbe szállna a nagyok ellen.

Tűpontosan arra készült a Hyundai a Genesis-szel, mint a Nissan az Infinitivel, de inkább mondjuk azt, hogy a Toyota a Lexus-szal, mert az legalább nem egy kiábrándító történet. A Genesis karakteres stíluselemei önmagában izgalmassá teszik, és mostanra van annyi önbizalmuk, hogy olyan sportos sorozatot villantsanak, mint a Magma.

Szerénységnek nyoma sincsen a G80 EV Magma Concepten, mely azért kék, mert a Genesis szerint ez a láng legforróbb pontja.

Kiszélesített karosszériája és a kerékjáratokat kitöltő felnik, valamint a fekete kiegészítők és a hetyke hátsó szárny igazán dögös sportlimuzinná teszi az extravagáns G80-ast. Nagyobb fékekkel szerelték és sportos futóművel, a belterében pedig karbon és alcantara kombinációja idézi a motorsport világát.

Négy- és hathengeres turbómotorokkal, valamint kétmotoros elektromos változatban elérhető a G80 szériaváltozata. Utóbbinak rendszerteljesítménye 365 lóerő és 700 Nm nyomatéka van. Ezzel 4,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre. A Magma valószínűleg erre licitál majd rá.

Ez is érdekelhet:

Sokatmondó néven jelent meg a Genesis elektromos sportkupé-koncepciója

A jövőben így nézhetnek ki a koreai luxusmárka modelljei.

Európának sportkombit is készített a Genesis

Komolyan veszi a hódítást a koreai prémiummárka.

A Genesisnek is van már elektromos autója, nem is akármilyen

A Hyundai és Kia prémium testvére is bemutatta a saját elektromos autóját.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Videón a pillanat, amire nem sokan számítottak, hogy egyszer bekövetkezik az F1-ben

Schumacher és Montoya felejthetetlen csatája, ami kisebb perpatvarral ért véget

Így lett tökéletes sportautó a Porsche 911 Turbo

További cikkeink a témában