Már a genfi autószalon nyitása előtt bejelentette több márka is, hogy hoszteszek helyett inkább szakértőket állít az autók mellé, ezzel a Formula–1 rajtrácsa után az autókiállításokról is eltűnhetnek a csinos lányok. De Genf nem adta magát, és erről képes bizonyítékunk is van.

Nagy port kavart a hír, hogy az elmúlt időszak zaklatási botrányaihoz kapcsolódva a Formula–1-ben idén már nem lesznek rajtrácslányok, és a genfi autószalon nyitása előtt úgy tűnt, hogy a kiállításon is mellőznünk kell a hoszteszeket, akik helyett majd felkészült szakértők válaszolnak az autókkal kapcsolatos kérdéseinkre.

Megjártuk a genfi autószalont, és van egy jó hírünk, nem hiányoztak a csinos lányok.

A kiállítás nyitása előtt még úgy tűnt, hogy az autógyártók biztosra mennek, és inkább nem állítanak kihívóan öltözött hoszteszeket az autók mellé. Kíváncsiak voltunk tehát, melyik lesz az a márka, ami magasról tesz majd erre, és továbbra is hosszú lábú dekoltált lányokkal csődíti magához a tömegeket. És igen, a Pirelli standja előtt mindig sokan nézelődtek.

Sok márkánál tényleg hiányoztak a hoszteszek, a legfájóbban talán a Lamborghininél, de kétnapos intenzív genfi túra után biztosan mondhatjuk, hogy

az idő, amikor nem lesznek lányok a genfi autószalonon, még nem most jött el.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Ilyen az, ha az Alpine izgalmas elektromos autót alkot

„A Red Bullnál most eléggé mérgező a környezet”

Tényként állítják, hogy a Haas leigazolt egy pilótát Hülkenberg helyére

További cikkeink a témában